CLUBS / SALES

Metro

Metro

La METRO esdevé el puntal principal de la nostra sala. L'estil que sempre ens ha diferenciat es dóna lloc en un espai cuidat fins a l'últim detall, de decoració canviant d'acord amb els esdeveniments. Poseeix un dels millors racs tècnics de l'estat per a potenciar una sel·lecció musical eclèctica dintre del dance que abarca des del house,al techno passant per l'electro o el tribal.

La Club

Metro

La Club és la sala més underground de SALAMETRO, per gent amb cultura noctura i gust selecte. Amb quasi dos anys de vida, la sala ha experimentat un creixement progressiu que ja dóna resultats. L'estil musical es fonamenta en totes les varietats més avançades de l'ELECTRO HOUSE, MICRO HOUSE i TECH HOUSE.

Colors

Metro

Paradoxalment, la sala COLORS és un espai completament blanc que es mimetitza en color amb l'ambient depenent de l'estat d'ànim. La música que ocupa aquest espai és una sel·lecció dels millors hits i novetats en pop i disco. Mai falta festa per al públic més heterogeni de les nostres sales.

Terrassa

Metro

Aquest sempre etern retorn de les estacions amb el seu cicle anual suggereix tenir un espai immune a adversitats de temperatura ambiental i també corporal. Sala Metro erigeix l'espai terrassa com a parentesi d'una nit frenètica o com a motiu central d'una nit relaxada. Les condicions personals les decideix cadascú per passar per la Terrassa de Sala Metro. La resta; ambientació  natural, música down tempo i de sel·lecció es cosa nostra. Amb la residència de Raul Also, moltes dagues músicals travessaran aquells racons de la memòria perduts i t'obriran noves necessitats musicals. Sala Metro adverteix que un excés de sentiments positius poden esdevenir en addicció musical a Terrassa.

Discoteca Sala Metro «◊» Polígon Tosses 21 - Amposta (Tarragona) «◊» Email: salametro@salametro.com
Powered & Web design by Ofitec Tècnica ® 2019 «◊» graphics by Label