ÚLTIMS ARTISTES CONVIDATS
ARTISTES

MARCOS

Marcos neix a Madrid el dia 18 d'Abril de l'any 1989. La seva infancia ha estat molt tranquila convinada amb els estudis i el ball.

Als 5 anys, s'inscriu a l'escola de ball, casa de cultura de Móstoles, més concretament en els estils de dança espanyola i ballet, on comença tota la carrera d'aquest jove ballarí.

Marcos sempre ha combinat els seus estudis amb els de ball, d'aquí les bones notes en els estudis sense perdre la seva passió per la dança.

En la seva infància i l'adolescència podem destacar la participació de Marcos com a ballarí en els teatres de final de curs, residències i una de les seves més importants i destacades interpretacions, el 2 de Maig on Marcos va ser protagonista durant 3 anys.

Als seus 18 anys la seva mare l'ànima a presentar-se al casting de la primera edició del programa "Fama a Bailar", on va ser un dels elegits per a entrar a l'acadèmia, on mai s'hagués pensat accedir, encara que ell assegura que va neixer per a ballar.

A l'acadèmia de "Fama a Bailar", on Marcos va estar tres mesos, va demostrar que els somnis es fan realitat i que el fet de treballar cada dia dona els seus fruits.

És un noi extrovertit i alegre que se sent orgullós de la seva familia i rep d'ells un gran recolzament. Va ésser el benjami de l'acadèmia de Fama. S'autodefineix com un
noi sincer, amable,divertit i feliç.

El seu pas per l'acadèmia de Fama a Bailar va ser molt fructífer, ja que Marcos és molt volgut allà on va i la seva evolució ha estat sorprenent.

Actualment segueix formant-se professionalment a una acadèmia de ball a Madrid, on fa classes de tots els estils, clàssics, funky,contemporani, hip-hop, etc...

També imparteix classes de professor de funky i hip-hop als dos gimnasos i una escola de Madrid. Al 2008 el vam tindre juntament amb Patricia a la nostra sala, va ser una de les actuacions més esperades i ,sens dubte, una de les nits estrella de la passada temporada.

http://www.marcosdiaz.es/BIOGRAF%C3%8DA.htm

Discoteca Sala Metro «◊» Polígon Tosses 21 - Amposta (Tarragona) «◊» Email: salametro@salametro.com
Powered & Web design by Ofitec Tècnica ® 2019 «◊» graphics by Label